Club app icon

Pitchero Club

The official GRUND 1986 FC app

View

TÁRSASÁGI ADÓ

Tisztelt Támogató!

Először is szeretnénk köszönetet mondani Önöknek, hogy az elmúlt időszakokban TAO támogatásukkal hozzásegítették egyesületünket, a Grund 1986 FC-t a sportfejlesztési programjában kitűzött célok megvalósításához.

Eddigi támogatásuk eredményeként a mindennapi feladataink színvonalasabb és gondtalanabb elvégzése mellett olyan programokat tudtunk biztosítani a nálunk sportoló gyerekeknek és fiataloknak, amelyeket a támogatások nélkül biztosan nem tudtunk volna.

A teljesség igénye nélkül csak néhány példa:

2017. május végén 32 csapat részvételével ismét megrendeztük a két napos Grund Foci Fesztivált, minden korosztályunkkal részt vettünk nagyon sok hazai és néhány nemzetközi tornán, az immár hagyománynak számító Grund Ovi Foci Tornánkon 17 környékbeli óvodából több, mint 130 apróság kergette boldogan a labdát.

Legnagyobb eredményeink:

  - a 2014. tavaszán elkészült 20x40 m játékterű kis műfüves pályánk fölé megvalósítottuk a sátorborítást, és megoldottuk fűtését is. Így a téli időszakban az időjárási hatásoktól függetlenül biztosítani tudjuk az edzéseket, hétvégenként pedig tornákat szervezünk a különböző korosztályú csapataink versenyeztetésére

- 2017. év elején befejeztük a régi öltöző épület felújítását, ahol újabb két öltöző szaniterhelyiségekkel, valamint szertár-raktár és a pályák karbantartásához szükséges gépek elhelyezésére szolgáló tárolóhely került kialakításra

- 2017. nyarán átadásra került a 100x64 m méretű, világítással ellátott nagy műfüves pályánk

Őszintén reméljük, hogy vállalkozásuk ezt az évet is sikeresen fogja zárni, és ismét módjukban áll társasági adójukkal egyesületünket támogatni.

A Grund 1986 FC honlapján, www.grund1986fc.hu , a /CLUB INFO - Társasági adó/ útvonalon elérhető a 2017-2018. évre jóváhagyott sportfejlesztési programunk, az MLSZ 2017. október 9-én kelt jóváhagyó határozata és a Támogatói szándéknyilatkozat űrlap.

Mivel az MLSZ által az ügyintézésre megszabott határidők miatt viszonylag kevés idő áll rendelkezésre, kérjük, szíveskedjenek mielőbb jelezni egyesületünk felé, hogy számíthatunk-e támogatásukra.

Amennyiben kérdésük van a lebonyolítással kapcsolatban, szívesen állunk rendelkezésükre.

Üdvözlettel és köszönettel
Buzsáky Ákosné
Grund 1986 FC
06-30-9418568

Where next?

TAO 2017-18 ÉVAD 2017_2018 TAO Sportfejlesztési Program 2017_2018 MLSZ Jóváhagyó Határozat Támogató Szándé

Affiliations

Club sponsors